constructii hale industriale, constructii metalice, fier forjat, prelucrari mecanice prin aschiere

Steel Construct

Despre

Steel Construct a fost infiintata in anul 1993 cu statut de SRL si cu un capital de 500.000 RON, avand ca obiect general de activitate executia de lucrari de constructii metalice si confectii industriale, inclusiv lucrari de arta. De la infiintare, activitatea firmei s-a axat, in principal, pe constructii noi, modernizarea constructiilor existente, extinderea cladirilor, etc.

Steel Construct este organizata ca o structura flexibila, bazata pe un management orientat spre performanta, prin politica de parteneriat dezvoltata astfel incat sa poata raspunde eficient tuturor cerintelor si schimbarilor pe care piata le impune.

In anii ce au urmat, societatea a inregistrat o dezvoltare accelerata, diversificandu-si gama de produse si sustinand oferta comerciala prin lansareea de servicii noi si achizitia de instalatii si echipamente moderne.

Steel Construct s-a facut cunoscuta pe piata constructiilor civile, constructiilor de hale industriale si constructiilor metalice prin numeroase lucrari la obiective de interes public, cum ar fi:

Ne gasiti in motoarele de cautare cautand dupa cuvintele cheie: constructii hale industriale, constructii metalice, confectii metalice, fier forjat